• Hoge klanttevredenheid, 9
  • Praktijkgericht & Persoonlijk
  • Ervaren & Enthousiaste trainers

Bureau Spraakwater helpt ambitieuze mensen en organisaties groeien door het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden.

Sinds 2007 traint Bureau Spraakwater professionals, en politici op het gebied van overtuigingskracht, argumentatie- en presentatievaardigheden en efficient vergaderen. Daarnaast helpen wij teams beter communiceren en samenwerken.

Waarom kiezen voor een training van Bureau Spraakwater?

Veel oefenen en constante feedback vormen de basis van onze trainingen. Onze trainers zijn stuk voor stuk door de wol geverfd.

Presenteren zit hun in het bloed. Observeren en trainen ook. Hun kennis overbrengen op anderen is hun passie. Zij zijn er tijdens de training voor de volle honderd procent voor u.

Wij werken met kleine groepen, met persoonlijke leerdoelen. Korte blokken theorie wisselen we af met veel en intensief oefenen. Zo scherpen we ieders kwaliteiten steeds verder aan.

Onze klanten waarderen onze cursussen en geven ons bijzonder hoge rapportcijfers. Daar zijn wij trots op en wij doen onze uiterste best om dit hoge niveau elke keer weer te halen.

Relevante theorie, veel oefenen en constante feedback vormen de basis van onze trainingen. Onze trainers zijn stuk voor stuk door de wol geverfd. Presenteren zit hun in het bloed. Observeren en trainen ook. Hun kennis overbrengen op anderen is hun passie. Zij zijn er tijdens de training voor de volle honderd procent voor u.

Bureau Spraakwater: kwalitatief hoogwaardige trainingen voor een scherpe prijs.

Spraakwater BOL logo
Spraakwater Essent logo
Spraakwater GLU logo
Spraakwater Vaillant logo
Spraakwater Thomas Cook
Spraakwater Politie logo
Spraakwater WWF logo
Spraakwater Europees Parlement Logo
Spraakwater logo Aventus
 Spraakwater logo Vestia
 Spraakwater logo Rabobank
Spraakwater logo KLM
Spraakwater logo Heijmans
 Spraakwater logo Gemeente Amsterdam
Spraakwater logo Quadraam
Menu