Bedankt voor uw bericht - Bureau Spraakwater
  • Hoge klanttevredenheid, 9+
  • CRKBO Erkend
  • Ervaren trainers

Dank voor uw bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Deze mensen werken met u samen

null

Laurens van der Horst

Laurens is trainer, gespreksleider en communicatieadviseur. Vrij snel nadat hij het trainersvak aan de Universiteit van Amsterdam leerde heeft hij Bureau Spraakwater opgericht. Met Bureau Spraakwater helpt Laurens ambitieuze mensen, teams en organisaties groeien door het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden. Lees meer over Laurens op onze teampagina.

null

Roeselien Wekker

Roeselien heeft ruim twintig jaar op het podium en voor de camera van televisie gestaan en voelde dat het tijd was haar kennis en vaardigheden door te geven. Haar eerste passie had ze verwezenlijkt en in 2010 wilde ze een tweede passie vinden die haar zoveel voldoening zou geven als het artiestenvak. Dit vond ze als communicatie trainer en coach. Lees meer over Roeselien op onze team pagina.

 

null

Caroline Koenekoop

Caroline is specialist op het gebied van leren en ontwikkelen in organisaties. Zij begeleidt teams en individuen in effectief werken en samenwerken. Zij gelooft dat de plek waar mensen samen komen in organisaties, zoals werkoverleggen, vergaderingen, project start-ups, teambijeenkomsten etc.. Dé plek is waar cultuur in gedrag en patronen zichtbaar wordt. Lees meer over Caroline op onze teampagina.

Menu