Opdrachtgevers van Bureau Spraakwater
  • Hoge klanttevredenheid, 9+
  • CRKBO Erkend
  • Ervaren trainers

Opdrachtgevers & Casussen

Lees hoe Bureau Spraakwater klanten heeft geholpen met beter spreken, overtuigen en bijeenkomsten.

Enkele van onze opdrachtgevers:
Spraakwater BOL logo
Spraakwater Essent logo
Spraakwater GLU logo
Spraakwater Vaillant logo
Spraakwater Thomas Cook
Spraakwater Politie logo
Spraakwater WWF logo
Spraakwater Europees Parlement Logo
Spraakwater logo Aventus
 Spraakwater logo Vestia
 Spraakwater logo Rabobank
Spraakwater logo KLM
Spraakwater logo Heijmans
 Spraakwater logo Gemeente Amsterdam
Spraakwater logo Quadraam
Casussen:

Europees Parlement.

Debat en workshops

 Huis van Europa en Bureau Spraakwater

Hoe breng je als journalist de Europese Unie beter onder de aandacht? Bureau Spraakwater geeft voor het Europees Parlement invulling aan deze vraag. Studenten journalistiek van diverse opleidingen gaan gedurende het jaar aan de slag met het thema “Europa” tijdens een Europamiddag op de school van journalistiek. Tijdens deze middagen wordt gedebatteerd over het thema Europa en de media. In workshops Nieuwsjournalistiek leren studenten meer over de rol die je als journalist kunt innemen.

Lees hier een verslag van een van de Europmiddagen.

Bureau Jeugdzorg NH

Training Argumenteren & Overtuigen

debattraining bureau jeugdzorg door bureau spraakwater

 

Leden van de Ondernemingsraad van Bureau Jeugdzorg Noord Holland kwamen bij Bureau Spraakwater met de vraag: ‘Hoe kunnen wij beter onze standpunten naar voren brengen tegenover het bestuur?’. Na een training één-daagse training Argumenteren & Overtuigen weten ze dat. Een intensieve dag trainen heeft alle deelnemers een reeks handvatten gegeven om een standpunt logisch op te bouwen en om in discussies goed te argumenteren. Ook zijn de presentatie vaardigheden van de deelnemers aangescherpt.

‘Dat je zoveel kunt leren in een dag trainen’

‘Voor mij was vooral de argumentatie theorie een eye-opener!’

Havenbedrijf Rotterdam

Debatworkshop

Debatworkshop Havenbedrijf Rotterdam

Een teamdag van het Havenbedrijf Rotterdam was een dag waarin naast gewandeld en gefietst werd ook stevig het debat gevoerd is. Tijdens een workshop debatteren zijn stellingen rondom duurzaamheid enhet gebruik van boten om klanten te bezoeken tot op het scherpst van de snede verdedigd en aangevallen. Debatleider Laurens van der Horst gaf tips over het opbouwen van een argument, overtuigend overkomen en spreken in het openbaar.

 

 

Vestia

Gespreksleiding

vestia-logo_profile_logo
Gesprek  tussen een grote groep buitenlandse studenten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam aan de ene kant en een combinatie van Vestia, SSH en de universiteit aan de andere kant. De groepen bevonden zich tegenover elkaar over een conflict over de woonsituatie van short-stay studenten. Bureau Spraakwater heeft als gespreksleider de avond in goede banen geleid en beide partijen met elkaar in gesprek gebracht.

Aventus

Training Effectief Vergaderen

Vergader efficienter en korter

Hoe vergader je goed? Hoe zorg je er voor dat beslissingen genomen, maar ook uitgevoerd worden? Wat zijn eigenlijk de regels van een effectieve vergadering? Is je niet voorbereiden reden om niet mee te mogen vergaderen? Deze en andere vragen kwamen aan bod tijdens de training Effectief Vergaderen voor een team van ROC Aventus. Deze maatwerk training Effectief Vergaderen vond plaats voorafgaand aan een ‘echte’ vergadering. De tips en vaardigheden konden daardoor meteen in de praktijk worden gebracht.

Rabobank

Workshop debatteren

Leer overtuigen tijdens een training argumenteren en debatteren

Een groep trainees van de Rabobank volgde een debattraining die zich specifiek richtte op het opbouwen van een logsiche en deugdelijke argumentatie in een debat of discussie.

 

Wat kan Bureau Spraakwater voor u betekenen?

We bespreken vrijblijvend uw situatie en denken met u mee.

Contact
Menu