• Hoge klanttevredenheid, 9+
 • CRKBO Erkend
 • Ervaren trainers

Incompany & maatwerk training

Incompany training op maat (ook online)

 

Hebben meerdere mensen in jouw organisatie een vergelijkbare leervraag? Wij bieden al onze open inschrijving trainingen ook aan op incompany basis. We passen de training aan op groepsgrootte, leerwens en doelen. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen, opleidingstrajecten en programma’s voor teamontwikkeling op maat. Wij ontwikkelen trainingen die aansluiten op jullie organisatie en jullie doelen.

 

Online trainingen verzorgen wij vanuit onze moderne online training studio met:

 • Perfect beeld & geluid
 • Meerdere camera’s & eigen regie
 • Een enorm scherm (zodat we jou en je team ook goed kunnen zien)

Waarom Bureau Spraakwater?


Bureau Spraakwater helpt ambitieuze mensen, teams en organisaties groeien door het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden. Onze trainingen zijn opgebouwd rondom zoveel mogelijk oefenen. Korte blokken theorie wisselen we af met uitgebreide praktische oefeningen.

Lees meer over onze aanpak


Een training op maat begint met een afspraak, wij komen graag langs.


Bel ons direct even    020-7856530


Echte beoordelingen via Springest


Eerlijkheid is één van onze kernwaarden. Vandaar dat wij iedereen waarmee wij werken vragen ons te beoordelen op onafhankelijk opleidersplatform Springest.


“Twee dagen vol oefeningen, feedback, en een beetje theorie. Ik heb de training als zeer plezierig ervaren en ontzettend veel geleerd. Ik heb alles kunnen oefenen wat ik wilde. Het was een super ervaring!”
“Een aanrader! hands-on training en (peer) feedback waar je direct mee aan slag kan gaan. Samenstelling van de groep was divers maar Roeselien han geen enkele moeite om daar cohesie in te brengen. Just do it, go 4 it”
“Goed opgebouwde training waarin je uitgedaagd wordt zelf stappen te maken in je begrip ipv de oplossing voorgeschoteld te krijgen. Trainer is duidelijk zeer ervaren en kan dit goed overbrengen.”

Onze klanten

Bureau Spraakwater verzorgt ook incompany trainingen in communicatieve vaardigheden voor o.a.:

Spraakwater logo Quadraam
Spraakwater GLU logo
Spraakwater Vaillant logo
Spraakwater Varian

Leden van de Ondernemingsraad van Bureau Jeugdzorg Noord Holland kwamen bij Bureau Spraakwater met de vraag: ‘Hoe kunnen wij beter onze standpunten naar voren brengen tegenover het bestuur?’. Na een maatwerk training Argumenteren & Overtuigen weten ze dat. De training heeft alle deelnemers een reeks handvatten gegeven om een standpunt logisch op te bouwen en om in discussies goed te argumenteren. Ook zijn de presentatie vaardigheden van de deelnemers aangescherpt. ‘Dat je zoveel kunt leren in een training’ ‘Voor mij was vooral de argumentatie theorie een eye-opener!’

Hoe vergader je efficient? Hoe zorg je er voor dat beslissingen genomen, maar ook uitgevoerd worden? Wat zijn eigenlijk de regels van een effectieve vergadering? Hoe werk je doelgericht? Is je niet voorbereiden reden om niet mee te mogen vergaderen? Deze en andere vragen komen standaard aan bod tijdens de training Effectief Vergaderen voor een teams, in dit geval van ROC Aventus. Voorafgaand aan deze maatwerk training Effectief Vergaderen keek de trainer mee bij een vergadering en bij een teambijeenkomst. Op basis hiervan stellen wij een een zeer praktisch maatwerk programma op. ‘Ik heb weer zin in komende vergadering’ was de mooiste uitspraak na afloop.

Deelnemers waarderen:

 • Veel oefenen
 • Persoonlijke feedback
 • Enthousiasme trainers
 • Praktische toepasbaarheid

Bij Bureau Spraakwater altijd:

 • Hoge kwaliteit
 • Zeer goede beoordelingen
 • Veilige sfeer in trainingen
 • Flexibel & meedenkend

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem even contact met ons op

Wij reageren zo snel mogelijk

Je gegevens zijn veilig

Wij zien er naar uit om snel aan de slag te gaan met je team

Menu