• Hoge klanttevredenheid, 9+
  • CRKBO Erkend
  • Ervaren trainers

ONS TEAM

null

Marieke Grasboer

Marieke is specialist in overtuigen op papier en heeft teksten geschreven voor alles en iedereen. Of je nu schrijft voor een overheidsorganisatie of de lokale krant, het uitgangspunt is altijd hetzelfde: wie probeer je waarvan te overtuigen? Marieke kan je helpen deze vraag te beantwoorden en je tekst hierop aan te passen.

Met verwondering en lichtelijke taalnerd-trekjes kijkt zij graag naar alles wat om haar heen geschreven wordt. Je hoeft trouwens niet bang te zijn om haar alsnog een mailtje te sturen hoor, verder is ze namelijk best leuk.

null

Caroline Koenekoop

Caroline is specialist op het gebied van leren en ontwikkelen in organisaties. Zij begeleidt teams en individuen in effectief werken en samenwerken. Zij gelooft dat de plek waar mensen samen komen in organisaties, zoals werkoverleggen, vergaderingen, project start-ups, teambijeenkomsten etc.. Dé plek is waar cultuur in gedrag en patronen zichtbaar wordt en tevens de plek waar met concrete observaties, tips en tools geëxperimenteerd kan worden met nieuw en gewenst gedrag. Zij is in staat om een veranderopgave concreet te maken.

Daarnaast is zij vanuit haar onderwijskundige achtergrond expert op het gebied van activerende didactiek en traint zij docenten om studenten nóg meer te betrekken bij hun onderwijs.

Caroline’s stijl is betrokken, direct en duidelijk maar altijd in verbinding.

null

Kevin Cruiming

Kevin is trainer, spreker en adviseur. Hij heeft een passie voor menselijke groei en wil het beste uit zichzelf en anderen halen. Zijn carrière is begonnen bij het Korps Mariniers waar hij heeft geleerd dat grenzen relatief zijn; mentaal en fysiek kunnen mensen veel meer dan ze denken. Hierna heeft Kevin zich ingezet binnen de jeugdzorg. Vervolgens heeft hij via de sales zijn pad gevonden naar zijn roeping als trainer.

Door zijn brede achtergrond en ervaring heeft Kevin een flexibel referentiekader en een groot empathisch vermogen. Samen met Bureau Spraakwater zet Kevin zich in om meetbare vooruitgang te boeken voor bedrijven én individuen. Geen doel is te groot en geen idee is te gek.

null

Laurens van der Horst

Laurens is trainer, gespreksleider en communicatieadviseur. Vrij snel nadat hij het trainersvak aan de Universiteit van Amsterdam leerde heeft hij Bureau Spraakwater opgericht. Met Bureau Spraakwater helpt Laurens ambitieuze mensen, teams en organisaties groeien door het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden. Laurens’ visie op leren is te vatten in één woord; oefenen. Zoveel mogelijk oefenen, feedback krijgen, opnieuw oefenen, zo leer je vaardigheden, natuurlijk ondersteund door de nodige praktische toepasbare theorie.

Laurens heeft een enthousiaste en ongedwongen manier van werken, trainees voelen zich uitgedaagd én veilig en halen het maximale uit zijn trainingen.

null

Sven Lanser

Sven werkt sinds 2009 als facilitator en trainer voor teams en professionals. Mensen verder helpen in hun ontwikkeling geeft hem een kick. Hij weet als geen ander mensen in beweging te krijgen en buiten hun comfortzone te krijgen. Zijn ervaring als docent improvisatietheater is daarbij zijn troefkaart.
Voorheen was hij accountmanager in de ICT en die ervaring komt hem nu goed van pas; hij kent de uitdagingen vanuit verschillende disciplines en type organisaties. Daardoor vindt hij nog makkelijker aansluiting bij zijn deelnemers.
null

Roeselien Wekker

Roeselien heeft ruim twintig jaar op het podium en voor de camera van televisie gestaan en voelde dat het tijd was haar kennis en vaardigheden door te geven. Haar eerste passie had ze verwezenlijkt en in 2010 wilde ze een tweede passie vinden die haar zoveel voldoening zou geven als het artiestenvak. Dit vond ze als communicatie trainer en coach.

Sinds 2011 traint en coacht Roeselien ambitieuze mensen in onder andere pitchen, storytelling en spreken in het openbaar. Sinds 2016 is ze erkend NLP Practitioner. Tijdens haar sessies en trainingen combineert ze verschillende coaching technieken met haar eigen inschattingsvermogen en ervaring uit haar carrière als professioneel performer en docent.

null

Lisette van der Valk

Lisette begint per 1 november als officemanager bij Bureau Spraakwater en gaat hier nog een ontzettend leuk tekstje schrijven.

null

Lotte Kanters

Lotte is communicatietrainer en trainingsactrice. Zij is begonnen in het onderwijs als docente, waar ze merkte dat onderwijs beter beklijft door ervaringsgerichte werkvormen.

Lotte houdt dan ook van speelse en praktische werkvormen. Als trainer wordt haar kernachtige en opbouwende feedback gewaardeerd door deelnemers. Haar humor en enthousiasme zorgen ervoor dat de deelnemers zich snel op hun gemak voelen en daardoor met plezier aan hun eigen ontwikkeling werken.

null

Geerteke van Lierop

Geerteke is spreker, actrice, voice-over en schrijver. Als specialist in performance en storytelling weet ze als geen ander hoe je je verhaal of idee overtuigend en helder kunt overbrengen voor een publiek.

Geerteke geeft in binnen- en buitenland training en coaching aan leidinggevenden, politici, ondernemers, TEDx sprekers en mensen die optreden in de media. De kracht van haar coaching en training zit in haar scherpe analytische blik, betrokkenheid en concrete aanpak om je impact en persoonlijk leiderschap te vergroten.

Rosa Fontein

Rosa Fontein

Rosa is communicatietrainer, moderator en spelcoach. Door haar werk in theater en film in binnen- en buitenland is Rosa gewend in heel verschillende
contexten te functioneren. Telkens gaat ze uit van de eigenheid van mensen en probeert ze hen op een speelse en ervaringsgerichte manier hun eigen onvermoede kwaliteiten te doen ontdekken. Liefdevol confronteren is haar motto. Met aandacht en oog voor ieders noden helpt ze mensen hun grenzen verkennen en groeien.

null

Rogier Elshout

Rogier Elshout is professioneel debatleider, trainer en coach. Hij helpt programma’s te ontwikkelen die recht op het doel afgaan, het liefst dwars door heilige huisjes.

Door zijn energie gaat het debat in volle vaart, door zijn enthousiasme doet iedereen mee en met zijn samenvattingen en scherpe vragen blijft iedereen bij.

Als trainer in spreek-, presentatie- & vergadervaardigheid is hij zeer effectief in het begeleiden en laten groeien van professionals.

null

Kevin Laan

Kevin is verantwoordelijk voor de (online-) marketing bij Bureau Spraakwater. Kevin weet hoe hij bezoekers op de beste manier kan informeren over hoe wij hen kunnen helpen.

Oh ja, Kevin kan binnen 1 minuut een Rubix cube oplossen en houdt daarnaast van robotstofzuigers en indoor skydiven.

null

Aise de Groot

Aise is sales- en communicatie trainer, gespreksleider en adviseur. Met ruim 20 jaar commerciële en operationele b2b management ervaring kent hij het sales vak door en door. Afgestemd op de dynamiek van úw business, integreert hij zijn ervaringen in de trainingen die hij geeft en evenementen die hij leidt.

Om als gespreksleider uw bijeenkomst soepel te laten verlopen, neemt Aise de nodige (internationale) business management ervaring mee. Hij begrijpt de setting, verbindt en betrekt mensen op interactieve wijze en schakelt gemakkelijk tussen Engels, Duits en Nederlands.

null

Mark de Bruijn

Mark de Bruijn is als freelance journalist en gespreksleider verbonden aan Bureau Spraakwater. Een ervaren televisieverslaggever die ook actief is als publicist. Na zijn journalistieke opleiding leerde hij onder meer bij de NOS en EénVandaag om complexe materie eenvoudig te maken. Want een mening kan altijd scherper, communicatie kan altijd beter. Mark heeft een scherp observatievermogen, wikt, weegt, analyseert en registreert.

Zin om mee te groeien? Kijk bij onze vacatures.

Menu