• Hoge klanttevredenheid, 9
  • Praktijkgericht & Persoonlijk
  • Ervaren & Enthousiaste trainers

ONS TEAM

null

Laurens van der Horst

Laurens is debatleider, trainer en communicatieadviseur. Hij leerde het trainersvak aan de Universiteit van Amsterdam en heeft inmiddels een uitgebreid cv. Na zijn opleidingen heeft Laurens zich gespecialiseerd in het debat en treedt sindsdien regelmatig op als debatleider. Hij daagt de debaters uit en zorgt dat stellingen op het scherpst van de snede beargumenteerd worden. Tevens geeft hij advies over het gebruik van het debat als invulling van zakelijke bijeenkomsten of evenementen.

Laurens heeft een enthousiaste en ongedwongen manier van werken.

null

Roeselien Wekker

Roeselien heeft ruim twintig jaar op het podium en voor de camera van televisie gestaan en voelde dat het tijd was haar kennis en vaardigheden door te geven. Haar eerste passie had ze verwezenlijkt en in 2010 wilde ze een tweede passie vinden die haar zoveel voldoening zou geven als het artiestenvak. Dit vond ze als communicatie trainer en coach.

Sinds 2011 traint en coacht Roeselien ambitieuze mensen in onder andere pitchen, storytelling en spreken in het openbaar. Sinds 2016 is ze erkend NLP Practitioner. Tijdens haar sessies en trainingen combineert ze verschillende coaching technieken met haar eigen inschattingsvermogen en ervaring uit haar carrière als professioneel performer en docent.

Aise trainer salestraining

Aise de Groot

Aise is sales- en communicatie trainer, gespreksleider en adviseur. Met ruim 20 jaar commerciële en operationele b2b management ervaring kent hij het sales vak door en door. Afgestemd op de dynamiek van úw business, integreert hij zijn ervaringen in de trainingen die hij geeft en evenementen die hij leidt.

Om als gespreksleider uw bijeenkomst soepel te laten verlopen, neemt Aise de nodige (internationale) business management ervaring mee. Hij begrijpt de setting, verbindt en betrekt mensen op interactieve wijze en schakelt gemakkelijk tussen Engels, Duits en Nederlands.

null

Ellie Lust

Ellie is in haar dagelijks leven woord- voerder voor de politie Amsterdam en verantwoordelijk voor de portefeuille opsporingscommunicatie. Daarnaast is ze binnen en buiten de politie o.a. dagvoorzitter, co-trainer, debatleider en geeft zij lezingen over onderwerpen als veiligheid, communicatie, media en persvoorlichting. Ellie heeft een professionele en bevlogen instelling met ruimte voor een beetje humor.
>> Lees meer over Ellie Lust

null

Rogier Elshout

Rogier Elshout is professioneel debatleider, trainer en coach. Hij helpt programma’s te ontwikkelen die recht op het doel afgaan, het liefst dwars door heilige huisjes.

Door zijn energie gaat het debat in volle vaart, door zijn enthousiasme doet iedereen mee en met zijn samenvattingen en scherpe vragen blijft iedereen bij.

Als trainer in spreek-, presentatie- & vergadervaardigheid is hij zeer effectief in het begeleiden en laten groeien van professionals.

null

René van Beurden

Tijdens zijn eigen studie stond hij voor de klas en daarmee vrijwillig bloot aan de kritische benadering van zijn leerlingen. Nu is hij alweer 20 jaar advocaat en leggen zijn cliënten, wederpartijen en rechters hem onder het vergrootglas. Daarnaast treedt hij op als dagvoorzitter bij Bureau Spraakwater.

Met enige afstand maar altijd betrokken zoekt René naar verbinding die meer oplevert dan alleen het resultaat. Verbinding op hoofdlijnen. Verbinding tussen mensen. Verbinding van ideeën. De vertrekpunten variëren, maar in het oog van de storm kan gezamenlijk koers worden bepaald en iedereen kan meedoen.

null

Joost Hoebink

Naast veel gevraagd dagvoorzitter en debatleider is Joost ook een ervaren trainer en coach. Met zijn zeer energieke en interactieve stijl traint hij professionals met allerlei achtergronden. Hij coacht politici, helpt anderen hun spreekvrees te overwinnen en traint mensen in vaardigheden rondom argumenteren, overtuigen en presenteren.

null

Mark de Bruijn

Mark de Bruijn is als freelance journalist en gespreksleider verbonden aan Bureau Spraakwater. Een ervaren televisieverslaggever die ook actief is als publicist. Na zijn journalistieke opleiding leerde hij onder meer bij de NOS en EénVandaag om complexe materie eenvoudig te maken. Want een mening kan altijd scherper, communicatie kan altijd beter. Mark heeft een scherp observatievermogen, wikt, weegt, analyseert en registreert.

null

Kevin Laan

Kevin is verantwoordelijk voor de marketing bij Bureau Spraakwater. Kevin kan binnen 1 minuut een rubix cube oplossen en houdt daarnaast van robotstofzuigers en indoor skydiven.

Menu