• Hoge klanttevredenheid, 9+
  • CRKBO Erkend
  • Ervaren trainers

Bureau Spraakwater helpt ambitieuze mensen, teams en organisaties groeien door het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden.

Waarom kiezen voor een training, coaching of traject van Bureau Spraakwater?

Sinds 2007 traint Bureau Spraakwater professionals en politici op het gebied van overtuigingskracht, argumentatie- en presentatievaardigheden en efficient vergaderen. Daarnaast helpen wij teams en hun leiders beter communiceren en samenwerken.

Veel oefenen en constante feedback vormen de basis van onze trainingen. Onze trainers zijn stuk voor stuk door de wol geverfd. Hun kennis overbrengen op anderen is hun passie. Zij zijn er tijdens de training voor de volle honderd procent voor jou.

Wij werken met kleine groepen, met persoonlijke leerdoelen. Korte blokken theorie wisselen we af met veel en intensief oefenen. Zo scherpen we ieders kwaliteiten steeds verder aan.

Onze klanten waarderen onze cursussen en geven ons bijzonder hoge rapportcijfers. Daar zijn wij trots op en wij doen ons uiterste best om dit hoge niveau elke keer weer te halen.

Deze mensen werken met je samen

null

Laurens van der Horst

Laurens is trainer, gespreksleider en communicatieadviseur. Vrij snel nadat hij het trainersvak aan de Universiteit van Amsterdam leerde heeft hij Bureau Spraakwater opgericht. Lees meer over Laurens op onze teampagina.

null

Caroline Koenekoop

Caroline is specialist op het gebied van leren en ontwikkelen in organisaties. Zij begeleidt teams en individuen in effectief werken en samenwerken. Lees meer over Caroline op onze teampagina.

Sjoerd vander Tas Bureau Spraakwater

Sjoerd van der Tas

Sjoerd is een trainer die zijn vak met veel passie en energie uitoefent. Na enkele jaren actief te zijn geweest in verschillende managementrollen, binnen verschillende branches, heeft hij besloten om zich volledig te storten op waar hij gelukkig van wordt: Het ontwikkelen en laten groeien van mensen en teams.

Lees meer over Sjoerd op onze teampagina.

Onze Kernwaarden

Plezier & Vrijheid
Premium kwaliteit
Persoonlijk
Flexibel (we doen niet moeilijk)
Leren = Oefenen

Wij werken onder andere voor

Spraakwater BOL logo
Spraakwater Essent logo
Spraakwater GLU logo
Spraakwater Vaillant logo
Spraakwater Thomas Cook
Spraakwater Politie logo
Spraakwater WWF logo
Spraakwater Europees Parlement Logo
Spraakwater logo Aventus
 Spraakwater logo T-Mobile
 Spraakwater logo Rabobank
Spraakwater logo KLM
Spraakwater logo Heijmans
 Spraakwater logo Gemeente Amsterdam
Spraakwater logo Quadraam
Menu